RECEPTY

 

Bulgur obsahuje vitamín A, fosfor, železo a hořčík a minimum tuku. Díky zastoupení vlákniny podporuje činnost střev a působí také blahodárně na nervovou soustavu. Bulgur se obzvláště hodí do nejrůznější rizot (místo rýže), je možné je využít do nádivek, zavářku do polévky, pro přípravu salátů i kaší.

Lilky podélně rozkrojte, vnitřek vydlabejte, vše posolte, a nechte vypotit. Potom osušte utěrkou. Dužinu lilku nakrájejte na kostičky, přidejte pokrájené houby a orestujte na malém množství oleje. Dochuťte grilovacím kořením. Orestujte mleté maso na cibulce, ochuťte kořením na mletá masa (ideálně bez soli) a obě směsi poté smíchejte. Naplňte jimi...

Dýňová polévka se zázvorem je výborná v podzimních a zimních měsících, kdy musíme zahřívat naše tělo zevnitř. Zasytí a je výborná na vitamíny a není kalorická. Podávat ji můžete s trochou jemně nastrouhaným parmazánem, který dá polévce vynikající chuť.

Kniha receptů

Objednejte si naši knihu s dvanácti recepty chutných a zdravých jídel. Při objednání dvou a více kusů množstevní sleva.

cena: 90 Kč

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky